Followers

January 7, 2011

bOsan denGan gMbaR wedDing styLe LaMa??~

bosan tak bila tgk gambar org kawen.?
balik2 amik gambar camtuh aje.jalan beiringan p pelamin. duduk sopan atas pelamin. gambar bedua depan cermin. posing2 cun atas tilam pengantin. duduk tgk org silat2..

kalau aku. aku dah rasa bosan. hehe. dulu..klu aku tgk gambar pengantin pon biasa aku suka usha2 laki die handsome tak. bini die lawo ke tak. kui3.
tapi sejak akhir2 ni aku da suka. sbb org kawen sekarang amik gambar mcm2 style.
ni antara gamb0-gambo yg aku suka :























eh.....?? abaikan pic ni..

video ni sempoi n sweet kott....! :)


pesanan ringkas tp panjang utk cik abg yg bakal jd my husband :

~sy tak mintak majlis petunangan mcm artis2 sekarang. sy tak mintak duet hantaran sampai puluh2 riban. sy tak mintak cincin berlian 20 karat. sy tak mintak awk sediakan pelamin yg bagai raja2 melayu duduk. sy tak mintak majlis kawen kat hotel. sy tak mintak kek kawen yg bertingkat2. sy pon tak mintak kereta sport utk bwk sy pegi majlis pesandingan. CUME...sy nak kita amik gambar mcm ni bole? tak payah skema2 amik gambar atas pelamin. pelamin kita just benda2 kat sekeliling. BOLEH kannnn?? tak boleh, tak payah kawen ngan saya. lalalaa~

3 comments:

  1. Sangat cool ! tehee ;) mahu seperti ini jugak .

    ReplyDelete
  2. hikhik....comelnya!
    weh, aku pnah tgk dorg shoot kat sekolah, comel gile! :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...